top of page
Screen Shot 2021-01-21 at 20.19.10.png

Hallitus

Wiksten, Marcus[4665].jpg

Marcus Wiksten

hallituksen puheenjohtaja

Marcus on kokenut yrittäjä ja myynnin ammattilainen, jolla on kolme startupia. Marcus on työskennellyt pienissä yrityksissä  ja suurissa yrityksissä myynti- ja esimiestehtävissä. Tällä hetkellä Marcus työskentelee myyntipäällikkönä Magnet Systemsille, joka on japanilaisen listatun TOPCON Corporationin ohjelmistotoimiala. ABC:n hallituksessa työskentelyn lisäksi Marcus auttaa myös ABC-konsulttien myynti- ja projektinhallintakoulutuksessa.

Screen Shot 2021-03-26 at 17.01.49.png

Tom Lahti

Hallituksen jäsen

Tom on apulaisprofessori Hanken School of Economicsissa ja vastaa akateemisesta liiketoiminnan konsultointikurssista. Hänen erikoisalansa on yrittäjyys. Hän on työskennellyt työ- ja elinkeinoministeriössä, valtioneuvostossa; Finnvera Oy; ja Nordea aiemmin. 

.png

Kenneth Salonius

Hallituksen jäsen

Kenneth on entinen Academic Business Consulting Oy:n konsultti. Hän on yksi Vertical Acceleratorin ja HealthSPA:n perustajista. Hänellä on nimelleen kaksi myönnettyä patenttia. Hän on koulutukseltaan M.Sc. Hankenin tutkinto. 

Screen Shot 2021-03-26 at 17.02.05.png

Hanna Kauppi

Hallituksen jäsen

Hanna on entinen Academic Business Consulting Oy:n toimitusjohtaja. Hän toimii Management Consultant Managerina Accenture Strategy:lla, missä hän työskentelee kansainvälisesti teknologiastrategian ja digitaalisen muutoksen parissa. Hänellä on KTM-tutkinto Hankenilta, pääaineenaan kansainvälinen johtaminen ja markkinointi. 

Hdahlman_EDB.jpg

Henrik Dahlman

Hallituksen jäsen

Henrik on entinen Academic Business Consulting Ab:n toimitusjohtaja. Hän on myös työskennellyt konsulttina voittoa tavoittelemattomille järjestöille pro bono -työtä tekevässä konsulttiyrityksessä, jossa hän myöhemmin oli hallituksen jäsen. Tällä hetkellä hän on Capgemini Inventin johtamiskonsultti ja työskentelee kansainvälisissä projekteissa maailmanlaajuisesti. 

selma lumio abc website.jpg

Selma Lumio

Hallituksen jäsen

Selma on entinen Academic Business Consulting Oy:n konsultti. Hän suorittaa maisteritutkintoaan Hankenilla, pääaineenaan yrittäjyys ja johtaminen. Hallituksessa hän edustaa Svenska ekonomie studenters stiftelseä.

Laura-Myllykoski-ABC-Board-Member.jpg

Laura Myllykoski

Hallituksen jäsen

Laura on entinen Academic Business Consulting Ab:n toimitusjohtaja. Hän on erikoistunut auttamaan yrityksiä kasvamaan digitaalisen markkinoinnin avulla. Hän on työskennellyt useiden globaalien yritysten kanssa eri toimialoilla ja toimii tällä hetkellä virastojohtajana markkinointitoimisto Tricklessä.

Wille websida_edited.jpg

Carl-Wilhelm Cronstedt

Hallituksen jäsen

 Carl-Wilhelm on entinen Academic Business Consulting Oy:n toimitusjohtaja. Hän on erikoistunut kuluttajatavaroihin ja digitaaliseen myyntiin. Hän on työskennellyt Nike:lla ja Unilever:lla, missä hän tällä hetkellä vastaa kahdesta digitaalisesta kanavasta globaalisti. 

Niklas.jpg

Niklas Green

Hallituksen jäsen

Niklas on entinen Academic Business Consultingin talousjohtaja. Nykyään hän on Invesdor Ltd.:n projektipäällikkö, jolla on kansainvälistä kokemusta kahdelta mantereelta. Hän työskentelee rahoitusalan tulevaisuuden muokkaamiseksi hajauttamalla rahoitus- ja sijoitusmahdollisuuksia. Niklasin osaaminen sisältää projektinhallinnan, liiketoiminnan kehittämisen, data-analyysin ja tulkinnan sekä käyttäytymisrahoituksen syvällisen ymmärtämisen. Niklas nauttii uusien ideoiden luomisesta ja toteuttamiskelpoisten ratkaisujen keksimisestä laajasti oleellisiin ongelmiin. Niklasin kollegat kuvailevat Niklasta motivoituneeksi, kekseliääksi yksilöksi, joka pysyy rauhallisena ja säilyttää positiivisen, ennakoivan asenteen kaikissa tilanteissa. 

 

Niklasin tausta on liikkeenjohdon konsultointi, jolla on kokemusta erityisesti strategiasta ja markkinoille tulosta. Niklas on myös yksi kansalaisjärjestö Sustory – Sustainability Story -järjestön perustajista.

Screen Shot 2021-01-21 at 20.19.10.png
Screen Shot 2021-01-21 at 20.19.10.png
Screen Shot 2021-01-21 at 20.19.10.png
bottom of page