top of page
Screen Shot 2021-01-21 at 20.19.10.png

Hallitus

Wiksten, Marcus[4665].jpg

Marcus Wiksten

hallituksen puheenjohtaja

Marcus on kokenut yrittäjä ja myynnin ammattilainen, jolla on kolme startupia. Marcus on työskennellyt pienissä yrityksissä  ja suurissa yrityksissä myynti- ja esimiestehtävissä. Tällä hetkellä Marcus työskentelee myyntipäällikkönä Magnet Systemsille, joka on japanilaisen listatun TOPCON Corporationin ohjelmistotoimiala. ABC:n hallituksessa työskentelyn lisäksi Marcus auttaa myös ABC-konsulttien myynti- ja projektinhallintakoulutuksessa.

Screen Shot 2021-03-26 at 17.01.49.png

Tom Lahti

Hallituksen jäsen

Tom on apulaisprofessori Hanken School of Economicsissa ja vastaa akateemisesta liiketoiminnan konsultointikurssista. Hänen erikoisalansa on yrittäjyys. Hän on työskennellyt työ- ja elinkeinoministeriössä, valtioneuvostossa; Finnvera Oy; ja Nordea aiemmin. 

.png

Kenneth Salonius

Hallituksen jäsen

Kenneth on entinen Academic Business Consulting Oy:n konsultti. Hän on yksi Vertical Acceleratorin ja HealthSPA:n perustajista. Hänellä on nimelleen kaksi myönnettyä patenttia. Hän on koulutukseltaan M.Sc. Hankenin tutkinto. 

Screen Shot 2021-03-26 at 17.02.05.png

Hanna Kauppi

Hallituksen jäsen

Hanna on entinen Academic Business Consulting Ab:n toimitusjohtaja. Tällä hetkellä hän on Capgemini Inventin johtamiskonsultti ja työskentelee kansainvälisissä projekteissa maailmanlaajuisesti. Hän on valmistunut Hankenista kansainvälisen johtamisen ja markkinoinnin maisteriksi.

Hdahlman_EDB.jpg

Henrik Dahlman

Hallituksen jäsen

Henrik on entinen Academic Business Consulting Ab:n toimitusjohtaja. Hän on myös työskennellyt konsulttina voittoa tavoittelemattomille järjestöille pro bono -työtä tekevässä konsulttiyrityksessä, jossa hän myöhemmin oli hallituksen jäsen. Tällä hetkellä hän on Capgemini Inventin johtamiskonsultti ja työskentelee kansainvälisissä projekteissa maailmanlaajuisesti. 

Screen Shot 2021-03-26 at 17.02.19.png

Marco Eckhardt

Hallituksen jäsen

Marco on entinen Academic Business Consulting Ab:n toimitusjohtaja. Osallistumalla aktiivisesti eri opiskelijajärjestöjen johtokunnassa hän on saavuttanut arvokkaita johtajuus- ja tiimityötaitoja viime vuosina. Yli 10 vuoden kokemuksella autoteollisuudesta hän on edelleen yhteydessä alkuperäiseen ammattiinsa ja käsityötaustaansa. 

Screen Shot 2021-03-26 at 17.02.24.png

Mikael Marjanen

Hallituksen jäsen

Mikael on entinen Academic Business Consulting Ab:n johtoryhmän jäsen. Tällä hetkellä hän toimii ratkaisukonsulttina Basware Oy:ssä, jossa hän toteuttaa hankinnasta maksuun -järjestelmiä pohjoismaisille yrityksille. Toisaalta hän on viimeistelemässä yrittäjyyden opintojaan Hankenissa.

Laura-Myllykoski-ABC-Board-Member.jpg

Laura Myllykoski

Hallituksen jäsen

Laura on entinen Academic Business Consulting Ab:n toimitusjohtaja. Hän on erikoistunut auttamaan yrityksiä kasvamaan digitaalisen markkinoinnin avulla. Hän on työskennellyt useiden globaalien yritysten kanssa eri toimialoilla ja toimii tällä hetkellä virastojohtajana markkinointitoimisto Tricklessä.

Wille websida_edited.jpg

Carl-Wilhelm Cronstedt

Hallituksen jäsen

Carl-Wilhelm on Academic Business Consulting Ab:n entinen toimitusjohtaja. ABC:n hallitustehtävien lisäksi hän kuuluu voittoa tavoittelemattoman lääketieteellisen järjestön neuvottelukuntaan ja työskentelee Unileverin kotihoidon kategorian digitaalisena johtajana. Hänellä on intohimo suoraan kuluttajille suuntautuviin liiketoimintamalleihin ja kokemusta työskentelystä vahvojen tuotemerkkien, kuten Niken, kanssa. Hän on valmistunut Hankenista yrittäjyyden ja innovaation maisteriksi.

Niklas.jpg

Niklas Green

Hallituksen jäsen

Niklas on entinen Academic Business Consultingin talousjohtaja. Nykyään hän on Invesdor Ltd.:n projektipäällikkö, jolla on kansainvälistä kokemusta kahdelta mantereelta. Hän työskentelee rahoitusalan tulevaisuuden muokkaamiseksi hajauttamalla rahoitus- ja sijoitusmahdollisuuksia. Niklasin osaaminen sisältää projektinhallinnan, liiketoiminnan kehittämisen, data-analyysin ja tulkinnan sekä käyttäytymisrahoituksen syvällisen ymmärtämisen. Niklas nauttii uusien ideoiden luomisesta ja toteuttamiskelpoisten ratkaisujen keksimisestä laajasti oleellisiin ongelmiin. Niklasin kollegat kuvailevat Niklasta motivoituneeksi, kekseliääksi yksilöksi, joka pysyy rauhallisena ja säilyttää positiivisen, ennakoivan asenteen kaikissa tilanteissa. 

 

Niklasin tausta on liikkeenjohdon konsultointi, jolla on kokemusta erityisesti strategiasta ja markkinoille tulosta. Niklas on myös yksi kansalaisjärjestö Sustory – Sustainability Story -järjestön perustajista.

Screen Shot 2021-01-21 at 20.19.10.png
Screen Shot 2021-01-21 at 20.19.10.png
Screen Shot 2021-01-21 at 20.19.10.png
bottom of page